Nieuws GOSA (55+) mei 2021

gosa nieuws gezinsbond stokkem

Beste 55+-ers

Terwijl de vaccinatie-molen op volle toeren draait, krijgen we als vereniging weer wat meer mogelijkheden om onze activiteiten te organiseren en elkaar weer te kunnen ontmoeten. GOSA regio Maaseik zit dan ook niet stil.

Hieronder een overzicht van ons aanbod.

-          Onze reis: Na de septemberreis van 2019 hebben weinigen onder ons nog een echte ontspannen vakantie kunnen nemen. Twee jaar na datum, van 20 tot 24 september bieden wij een veilige reis aan naar onze eigen Vlaamse kust. Reisdoel is Sandeshoved in Nieuwpoort. Voor €343,00 per deelnemer kan je genieten van een gezonde vakantie aan ons eigen Noordzee.

gosa maaseik reis nieuwpoort

gosa maaseik reis nieuwpoort

-          Onze wandelingen: Na drie keer annuleren gaan we vanaf 25 mei onze eerste Gosa-wandeling in 2021 doen. We bieden drie geleide en bewegwijzerde routes aan. Startpunt is het gekende Phil Bosmansplein te Gruitrode. We hopen elkaar na de wandeling in de Kasteleyn even te ontmoeten voor een drankje.

gosa maaseik wandeling gruitrode

Op donderdag 24 juni gaan we samen op ontdekkingstocht naar de Begijnenvijvers in Resterheide (Hechtel-Peer). 

gosa wandeling peer

-          Onze jaarlijkse fietstocht: Op donderdag 17 juni willen we vanuit de afdelingen een dagfietstocht van ongeveer 50 km organiseren. Fietsen én met een grote groep op restaurant eten is niet mogelijk. Wij bieden die dag twee fietslussen aan. Eén in het noorden en één in het oosten van de Provincie. Iedere afdeling fietst op eigen tempo een route. De twee routes komen langs het cafetaria van de tennis in Bocholt. Daar kan je voor je inschrijvingsgeld kiezen om “soep met broodje” of “koffie met gebak” te nuttigen. En je mag er donder op zeggen dat je er zeker de fietsers van één of meerdere andere afdelingen tegenkomt. Ook dat is weer genieten. Iedere deelnemer krijgt bij inschrijving de routes met knooppunten en coördinaten van het cafetaria van de tennis in Bocholt. 

gosa maaseik fietshappening

Afdeling Neeroeteren organiseert ook het volgende:

gezinsbond fietstoch gosa neeroeteren

Van harte welkom!

Namens Gosa,

Rina, Carla, Hilde, Lambert en Luk

 

 

DIGITALE BONNENBOEK LIMBURG